BSS Autó-Motor City az Omszki-tónál

Táplálék testnek-léleknek-verdának...

95 benzin: 480 Ft

Gázolaj: 480 Ft

Pályázat

Szécshényi 2020

  • a kedvezményezett neve: BSS OIL Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátol Felelősségű Társaság
  • a projekt címe: A specifikus környezeti kárelhárítás igényeinek kielégítését, a szennyezőt lebontó baktérium helyben történő izolálását és szaporítását végző berendezés kifejlesztése
  • a szerződött támogatás összege:121 186 010 Ft
  • a támogatás mértéke: 55,00%
  • a projekt befejezési dátuma: 2021.04.12.
  • projekt azonosító száma : GINOP-2.1.2-8-1-4-16-2018-00429

A BSS OIL Kft-t tulajdonosa több éves belföldön és külföldön szerzett petrolkémiai ipari tapasztalataira alapozva hozta létre 2003-ban, alapvetően és üzemanyag-kereskedelmi, autókozmetikai szolgáltató-kereskedő és projektszervező vállalkozásként.

Fő tevékenységünk az üzemanyag kereskedelem. Budakalászi egységünk a forgalmát 2 év alatt megháromszorozva közel 2 Mrd Ft árbevételt ért el a 2017-es tavalyi évben.

A folyamatosan növekedő forgalom miatt, az állandó és minőségi munkavégzés biztosítása érdekében, komplett állományunkat a 2018-as évben előreláthatólag kb. további 15 fővel bővítjük. Filozófiánk alapkövét képezi a minőségi és a precíz munkavégzés, melyet ellenőrzött, I. osztályú és bevizsgált környezetbarát anyagok felhasználásával, jól szervezett, pontos háttérmunkával végzünk, megrendelőink legnagyobb megelégedésére.

A jelenlegi fejlesztői kompetenciák felhasználásával a BSS Kft. új irányba kívánja bővíteni portfólióját, ezt a célt szolgálja a jelen pályázat is. Ezen keretek között kialakulna egy K+F szervezeti egység, mely a kifejlesztendő terméket viszi piacra és folyamatosan fejleszti. A társaság vállalati kultúrájának szerves részévé válik a kutatás-fejlesztés. Társaságunk a létrejövő tudással és eszközrendszerrel képes lesz valós kapcsolatot kiépíteni más hazai kutatás-fejlesztést végző társaságokkal és bekerülhet a nemzetközi tudományos vérkeringésbe. Ezen keresztül felépíthető egy új innováció-vezérelt fejlesztői gárda, mely képes lesz hatékonyan végigvinni fejlesztési feladatokat.

Munkavégzésünk során kerültünk kapcsolatba több környezetvédelmi, petrolkémiai szolgáltatóval, illetve az e szolgáltatók számára laboratóriumi méréseket végző vállalkozásokkal. Az e cégek által végzett munkát és a náluk felmerült problémákat mintegy két éven át figyelemmel kísérve született meg a szándék és az ötlet jelen fejlesztéssel kapcsolatban.

Elérhetőségek